Pompe funebre Brasov

Sunati acum:

0731 323 568

Servicii funerare complete BRASOV. Transport funerar Brasov.

Transport funerar Italia – Romania, Germania – Romania. Transport funerar din Europa oriunde în România.

Am pornit pe acest drum acum 10 ani, cu scopul de a oferi profesionalism și încredere. Când te afli într-o situație atât de delicată, ai nevoie de oameni dedicați, care să-ți ofere aceste servicii la cele mai înalte standarde, să-ți ofere sfaturi, sprijin și nu în ultimul rând compasiune.

Programul nostru este non-stop! Apelează cu încredere și vei fi mulţumit de alegerea făcută!

La noi găsești o gamă largă de produse, de la sicrie la felinare, vaze, statuete din marmura, poze ceramice, plăcute aluminiu inscripționate, plăci marmura/granit, monumente funerare. Preturile noastre sunt accesibile pentru toate buzunarele, găsiți o gamă largă și variată de produse.

Avem sicrie de brad, paltin, fag, stejar, gata echipate, cu respetă, mânere, Crucifix și cruce inscripționată, toate incluse în preț.

Pompe funebre Brasov va pune la dispozitie servicii funerare complete in Brasov,  pachete funerare, transport funerar in tara si in strainatate(repatrieri).

Scopul nostru :

  • sa ajutam familia in pregatirea inmormantarii;
  • sa asiguram linistea necesara in aceste momente
  • oferim servicii personalizate la preturi corecte
  • transport funerar la cimitir;
  • transport funerar in alta localitate sau repatrieri
  • transport inmormantare (acasa - biserica - cimitir);

Credem ca succesul oricarei afaceri necesita profesionalism. In serviciile funerare, in particular, este nevoie de multa afectiune, compasiune si atentie la detalii. Veti gasi aceste calitati la membrii echipei noastre. Aveti incredere in ceea ce facem, in experienta noastra. Va vom ajuta in deciziile necesare in acest moment greu.

Va rugam sa sunati cu incredere la 0731 323 568 la orice ora.