Sunati acum:

0731 323 570

Monumente funerare

Asa cum produsele noastre trec peste testul timpului, la fel își păstrează integritatea și echipa noastră. Încă din 2005 în dorința de a ajuta familiile în alegerea și crearea omagiilor celor dragi, nu am încetat în a ne dezvolta și a ne perfecționa.

Un monument este mult mai mult decât o marcare a unui loc de veci. Este o amintire tangibila a unei vieți pline de lucruri frumoase. 
Alegerea ta îi va onora pe cei dragi și le va aduce un ultim tribut peste timpuri... 
Opțiunile tale sunt nelimitate, iar monumentul dorit de tine va fi cu adevărat unic. 
 
Misiunea unei companii indica principiile și valorile după care aceasta se ghidează în activitatea sa. 
Misiunea noastră este de a oferi varietate și calitate pentru clienți, în dorința de a facilita alegerea potrivita. 
Anul acesta dorim sa continuam satisfacerea la un nivel superior al exigentelor dumneavoastră, bucurându-ne în continuare de o buna colaborare ce reflecta respectul pe care îl deținem și profesionalismul de care dam dovada. 
 
Credem cu tărie în colaborările și parteneriatele de succes, știind ca acestea necesită încredere mutuală și o continuă dezvoltare. 
Dorim sa ne ridicam și anul acesta la nivelul așteptărilor dumneavoastră și sa reacționam cu promptitudine la cerințele dumneavoastră!
 
Echipa 
MARMURA&GRANIT ART 
 

Placute inscriptionate

Executăm pe comanda placi din aluminiu, marmură sau granit cu textul clientului, pe diferite dimensiuni.

Vaze și felinare din marmura și granit, personalizate pe modelul de monument. Peste 100 de modele pe diferite culori și dimensiuni. 
 
Echipa MARMURA&GRANIT ART